Even voorstellen

Sabrina van Keep the FaithMijn naam is Sabina Verbree en ik ben geboren in 1971. Ik ben getrouwd, moeder van twee pubers van 21 en 19 jaar en woonachtig in Sassenheim, het hart van de mooie Bollenstreek.

Net als bij ieder mens, heeft ook mijn leven zijn ups & downs gekend. Vanuit die ervaringen en een sterke wil om te helpen, ben ik in 2013 gestart met Counselingpraktijk Keep-the-Faith. Met als specialisaties HSP, burn-out, depressie, pubers, gezinstherapie en gedragstherapie.

Gediplomeerd counselor

Na een HBO opleiding Counselor, een studie Kinderpsychologie en het behalen van de diploma’s Gezinstherapie en Cognitieve gedragstherapie mag ik mij officieel ‘Gediplomeerd Counselor’ noemen. Bovendien heb ik diverse trainingen voor onder andere behandeling van verschillende syndromen en aandoeningen gevolgd, zoals EFT (Emotional Freedom Techniques), FASD (Foetaal Alcohol Spectrum Disord), Eetstoornissen en Jongeren & Counseling, Traumacoaching en depressiecoaching.

Met deze ‘bagage’ ben ik in staat succesvol te helpen bij problemen als:

  • Hooggevoeligheid (HSP)
  • Burn-out
  • Depressie
  • Slachtoffer zijn van aanranding of verkrachting
  • Gedragsproblemen
  • Gezinnen, waar het niet lekker loopt
  • Motivatiegebrek
  • Paniekaanvallen
  • Faalangst

Keep the Faith

Mijn praktijknaam Keep-the-Faith heb ik gekozen vanuit het volste vertrouwen, dat er altijd hoop is. Dat voor alles een oplossing bestaat. Een oplossing, die je zelf niet direct zou bedenken, maar die met hulp van mij uiteindelijk vanzelfsprekend blijkt. Ik ben zeer oplossings- en doelgericht ingesteld en mijn kracht ligt in het luisteren, meevoelen en snel doorgronden van de client.

Door de cirkel van negativiteit te doorbreken en met behulp van oefeningen en gesprekken, kun je straks weer genieten van alles om je heen. Keep the Faith!

Laatste update (2018):  Ik merk steeds vaker dat ik naar andere disciplines getrokken wordt, om met meer technieken mensen en jong volwassenen extra te kunnen ondersteunen. Hier ga ik me in de komende 2 jaar op richten door verschillende trainingen, workshops en opleidingen te gaan volgen. Denk dan bijvoorbeeld aan: Stoelmassage, kleurentherapie, Aroma en Bach Bloesemremedies, edelsteentherapie, Chakra's en Ayurveda. Met al deze zaken kunnen hoogsensitieve mensen nog beter en sneller geholpen worden. De balans wordt sneller gevonden, doordat je bewuster wordt van verschillende dingen die binnen jou spelen. Voordelen hiervan zijn: Je voelt je opgewekter, positiever en lekkerder in je vel zitten.

Het counsellen/coachen zal ik altijd blijven doen, alleen straks met meer ondersteunende therapieën.